2014. április 21. hétfő | 17. HÉT | 111. NAP | 04:08 | KONRÁD, ZELMIRA
Polyák Lillát Balogh Évaként láthatjuk a Tanulmány a nőkről című darabban - Fotó: Madách Színház

Polyák Lilláék elhalasztották a húsvétot

Polyák Lilla bevallotta: az elmúlt időszakban szinte a színházban élt. A színésznő a Tanulmány a nőkről című musical comedy bemutatóján ugyan már túl van, de további előadások várnak rá, így a húsvét családi ünneplése náluk egy héttel eltolódik.
Mák Kata és a depresszió
Mák Kata az egyik kereskedelmi rádió műsorvezetője és bevallása szerint igen stresszes életet él.
Szerednyey Béla
Szerednyey Béla: Legyen ez egy örök talány
Szerednyey Béla szerint ma sem tudunk többet a nőkről, mint ötven évvel ezelőtt, mégis így jó minden, ahogy van. De mit tegyünk, ha egy házasságban az egyik fél válni akar? A színész azt mondja: erre is választ kapunk a Madách Színház Tanulmány a nőkről című előadásában.
Horváth Éva
Horváth Éva: Valójában nem zavar
Horváth Éva szívesen próbál ki olyan módszereket, melyek plasztikai beavatkozás nélkül fiatalítanak. A napokban egy olyan kezelésen vett részt, amely az ultrahangot használja az arc és a nyak bőrének megemelésére - írja a Life.hu nyomán az ujasz.hu.
VV Alexa
VV Alexa anyukája óriási balhét csapott
Túl vékonynak találta az ajkát VV Alexa, ezért úgy döntött, plasztikai sebésztől kér segítséget - olvasható az ujasz.hu-n.
Oszter Alexandra Oszter Alexandra: Leperegnek rólam az ilyen hírek
Oszter Alexandra nem foglalkozik az édesapját ért vádakkal, hiszen szerinte csak le akarták őket járatni - írja a tema.hu.
Molnár Ferenc Caramel Caramel már kapcsolatba került születendő kislányával
Caramel kisbabája ugyan még a mama pocakjában marad néhány hónapot, az énekesnek azonban máris különleges kapcsolata van a kislányával - írja a Storyonline.hu.
Szecsődi Kari Szecsődi Kari sok mindenre vágyik
Szecsődi Kari Szily Nórának mesélt arról, mennyire nehéz az ő helyzetében, transzszexuális nőként párt találni - írja a Hír24.
Súlyos a nézeteltérés VV Iza és Krisztián között
Végéhez közeledik a ValóVilág hatodik szériája, és egyre inkább úgy tűnik, a játékkal Iza és Krisztián kapcsolatának is vége lesz. Egyre többször derül fény arra, mennyire különböznek -számol be a Blikk.
Weisz Fanni Weisz Fanni: Ez nagyon sokat jelentett számomra
József Attila Hull a levél kezdetű írása teljesen egyedi módon "szólalt" meg Kőbányán a költészet napján. A siket modell, Weisz Fanni segítségével ugyanis többszáz gyerek néma csendben jelelte el a verset - számol be a tema.hu.
Kárász Róbert Kárász Robi tényleg kipróbálta
Kárász Róbert fiatal újságíróként elment egy olyan tanfolyamra, ahol parázson járásra készítettek fel embereket. A TV2 műsorvezetője bevallotta, eleinte kinevette a jelentkezőket, de miután látta, hogy többeknek is sikerült, ő is ki akarta próbálni - olvasható a Hír24 oldalán.
Sarka Kata Sarka Katának el kellett gondolkodnia rajta
Sarka Kata sosem volt konyhatündér, gyerekei miatt mégis kénytelen volt megtanulni főzni. Sőt, a sikerélmények hatására meg is szerette ezt a ténykedést - olvasható a Kiskegyed.hu oldalán.
Schobert Norbi Schobert Norbi reagált a kritikákra
Nincs annál szörnyűbb érzés, mint amikor az ember gyerekeit bántják. Schobert Norbi állításával nem lehet vitatkozni. Neki azt olvasták többször a fejére, hogy kövérek a gyerekei. A hot! magazinnak mondta el, mit gondol erről - olvasható a Kiskegyed.hu oldalán.
Zalatnay Cini Zalatnay Cini két kritikus pontjáról vallott
Zalatnay Cini elégedett a lábával és már a melleivel is megbarátkozott, valamin azonban még változtatna - írja a StoryOnline nyomán a Hír24.
Lilu aktívan csinálja
Kollégájával, barátnőjével, fagyival, trendi ruhában, cipőben vagy éppen könyvvel a kezében - Lilu ilyen és hasonló képeket tesz közzé rendszeresen magáról közösségi oldalán - írja az ujasz.hu.
címlap »
fotó, videó »
Csillag Lilla horoszkópja »
Sztárklikk »
Több mint TestŐr »
STOP friss Több friss hír »
STOPlista
1/5
CHF / HUF
251.53

szavazás
A Fidesz-KDNP tarol majd az EP-választáson is?
Biztosan Valószínűleg Fogalmam sincs Talán nem Biztos nem
címkefelhő
kövesse a STOP-ot
a facebookon
Fotó: nf
Szex közben megnyílik az ánuszrózsám - Fotók 18+
Jayden minden jógaóra után feltüzelve megy haza.
Fotó:joymii
Szűk a puncim, ezért tágítom - Fotók 18+
Trency kedves, fiatal lány, szűk puncival.
Fotó: dromm
A formás combok egy kerek tompornál futnak össze - Fotók 18+
Monica popsiján különösen jól áll ez a tanga.